Salon face-care

Website in aanbouw!

Algemene voorwaarden

Uitsluitend geopend op afspraak.

Reserveer een behandeling telefonisch of via de mail 055-8432383 / info@face-care.nl

Bij een vergeten afspraak ben ik genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen

Privacy Verklaring


Salon Face-care, gevestigd aan Damhertstraat 15, 7315 GC Apeldoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Face-care verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer(s)
– E-mailadres
– Medicijngebruik/Ziekten (diabetes o.a.)
– Allergie-informatie
– Leef/Huidverzorgingsgewoontes

Face-care verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van de nieuwsbrief, aanbiedingen/acties, magazines en reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om afspraken te kunnen maken of wijzigen
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Het afhandelen van uw betaling
– Om u een zo goed mogelijke behandeling te kunnen geven heb ik bepaalde informatie nodig zoals medicijngebruik, leef/huidverzorgingsgewoontes en allergie-informatie

Face-care bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Face-care verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij noodzakelijk zal dit ten alle tijden in overleg gebeuren.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Indien u klachten heeft over de wijze waarop Face-care uw persoonsgegevens verwerkt of uw verzoeken behandelt, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens heeft Face-care passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

© 2019 Salon face-care

Thema door Anders Norén